Adunarea generală din 3 martie

Fundaţia Consiliului Judeţean al Elevilor continuă să se extindă! După alcătuirea Biroului de Presă, următorul pas pe lista noastră a fost înfiinţarea unui program de voluntariat. Astfel, la data de 3 martie, ne-am întâlnit în cadrul Muzeului Digital Micro-Folie Sibiu pentru a oficializa noile feţe ale echipei noastre.

Atât cu scop informativ dar şi administrativ, adunarea noastră s-a desfăşurat într-o manieră destinsă şi creativă, sub umbra seriozităţii problemelor propuse. În prim plan, toată lumea s-a familiarizat cu mişcarea ecologică, Fridays For Future, pentru a deveni mai conştienţi faţă de probleme actuale ale Terrei. În continuare, am luat parte la o recapitulare a celor mai recente proiecte şi evenimente organizate de CJE şi de asemenea anunţarea unor prospecte de viitor, cu rolul de a ne deschide uşile către noii membrii. Voluntarii, şi nu numai, au adus o perspectivă nouă asupra temelor discutate, precum soluţii asupra OUG 51/2019.

De nelipsit, au fost abordate şi subiecte precum U-Report România, Cutia CJE Sibiu sau SJFER. După o sesiune productivă de brainstorming, răbdarea ne-a fost răspltătită cu o vizită a muzeului gazdă, fiind un proiect inovativ, nu numai în Sibiu dar şi în România, ce ne-a impresionat în mod plăcut.

Roţile sunt în mişcare!