Arta de a fi Împreună

În perioada carantinei provocate de răspăndirea virusului COVID-19, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu a înțeles că arta cea mai complexă de care dispunem este cea de a fi împreună.
În acest sens, a fost demarată o campanie în mediul online numită Arta de a fi Împreună, ce constă în webinarii cu specialiști din diferite domenii care au același scop: incluziunea educațională.
Prima conferință a reprezentat o introducere în toleranțâ și incluziune, alături de Natalie Ester, cunoscuta actriță de la Teatrul Evreiesc de Stat și expert în educație.
Apoi, Adrian Beu, psihoterapeut, și Andrada Popa, președinte PRIDE România, au discutat cu elevii prezenți la webinar despre efectele psihologice și cauzele discriminării comunității LGBTQAI+, atât din percepția victimei, cât și a celui care discriminează.
Mai multe despre această camanie puteți afla accesând link-ul articolului ce a apărut în revista Exercițiul 18: https://bit.ly/2xiRk2F
Urmăriți pagina oficială a Consiliului Județean al Elevilor pentru a te înscrie la următoarele conferințe, iar noi te așteptăm cu energie pozitivă și cu mintea deschisă.